Ресторан – піцерія “La RIVA” /м. Рівне/   6 comments

Хочу поділитися враженнями про заклад, де ми сьогодні прекрасно пообідали. Мова про піцерію “La RIVA”, яка “заховалася” у Рівному за адресою – вул. Набережна,1. Ми кілька разів бували у цих краях, але ніколи сюди не заходили. Може тому, що він має досить непримітний вигляд, а може тому, що звикли перекушувати десь поблизу місць свого традиційного відпочинку.

У будь-якому разі я вирішила написати кілька слів про піцерію “La Riva” і порекомендувати її тим, хто шукатиме подібні заклади у Рівному.

Піцерія спеціалізується на італійській кухні. Не знаю, наскільки це по-італійськи, але тут піцу готують на дровах у печі. Звісно, це їй (піцці) тільки на користь smile

Сьогодні їли

КАРБОНАРУ – пасту з пармезаном і маленькими шматочками м’яска (33,20 грн.)

DSC_9392

РІЗОТТО З ЦУКІНІ І КРЕВЕТКАМИ (18,00 грн.)

DSC_9390

КАРПАЧЧО З БАКЛАЖАНІВ (19,90 грн.)

DSC_9386

САЛАТ “АППЕТІТОСА” – салат, руккола, тунець, маскарпоне, спеції, (48,15 грн.)

DSC_9382

ДЕСЕРТ “БЕЛІССІМО” – сиркова маса з персиками, ківі і павутинкою з плавленого цукру (27,45 грн.)

КАВУ “ЕСПРЕССО” (8,00 грн.) та КАВУ “МАК’ЯТО” – кава з вершками (10,00 грн.)

DSC_9393

Традиційно – наша оцінка:

– за роботу персоналу – 1 бал (тут офіціанти вносять замовлення не у блокнот, а на КПК; а хлопці кухарі можуть влаштувати справжню виставу з підготовки коржів для піци);

– за внутрішній інтер’єр – 1 бал (шкода, що у мене немає фото, але інтер’єр тут дуже затишний і чудово продуманий до дрібниць, ніякого “кічу”);

– за чистоту – 1 бал;

– за відповідність ціни і якості – 1 бал (в мережі я читала відгуки про те, що ціни у цьому закладі дуже високі; не можу не заперечити, бо як я писала вище – кава “Еспресо” коштує тут 8 грн., а найдешевша піца – 39 грн.; крім того порції страв тут досить великі. У будь-якому разі, якщо хтось вважає, що тут дорого, то це своєрідний плюс, бо це означає, що заклад не перетвориться на якусь пивничку);

– а швидкість обслуговування – 1 бал;

– за смакові якості страв – 1 бал;

– за відповідність запиту і пропозиції – 0,5 бала (кількох страв, які ми хотіли не було в наявності).

Загальна наша оцінка (ясна річ, суб’єктивна) – 6,5 балів з 7 можливих. Одним словом, це один із найкращих ресторанів Рівного.

Щодо смакових якостей страв можу також додати, що нам настільки все сподобалося, що ми взяли ще 2 піци з собою (ото ненажери посмішка на 32 )

ПІЦА ПРОФУМАТТА – шпинат, м’ясо  (49,70 грн.)

DSC_9399

ПІЦА АФФАМАТО – помідори, тунець, цибуля, пармезан (62,00 грн.)

DSC_9400

Advertisements

Posted 26.02.2012 by llevchenko in Ресторани

Tagged with

6 responses to “Ресторан – піцерія “La RIVA” /м. Рівне/

Subscribe to comments with RSS.

  1. Моя семья живет в Ровно уже год, хоть мы и ходим в этот ресторан раз в пару месяцев, он далеко от того, что можно назвать Итальянским рестораном. Просто хорошая пицерия и не больше. Его все хвалят, но люди на Украине не имеют понятия о хороших ресторанах, а я уже замучился ходить и искать, что то, хоть как то более менее нормальный ресторан по западным стандартам. Поэтому, имейте ввиду, что это не Итальянский ресторан, а просто пицерия и не более.

    • Дякую за коментар.
      Взагалі-то я і не називала піцерію LaRiva італійським рестораном. Але я розумію, про що ви.
      Крім того, питання – що таке “італійський ресторан” заслуговує окремої розмови. Приміром, – це той ресторан, де готують страви італійської кухні? Чи той, де шеф-кухар італієць? Чи може той, де використовують тільки продукти з Італії? Або той, що в Італії знаходиться?.. Чи усе разом узяте? ))) Полемізувати можна безкінечно.
      Те ж саме і по “західних стандартах”. Гадаю, що в тій же Італії знайдеться немало ресторанів, які цим стандартам НЕ відповідають. Ми ж розуміємо, що це ринок послуг і, як на звичайному ринку, тут є і товар прекрасної якості, і відверте, пробачте, лайно. Головне, щоб ціна продукту відповідала ))
      У будь-якому разі вам дуже пощастило набути такий досвід, який зараз дозволяє вам вишукано гурманити і відрізняти зерно від полови. )

  2. Хочу поділитись враженнями від вчорашнього походу до даного “ресторану”. Якщо раніше, одразу після відкриття, ще дійсно трималась марка то те, що довелось відчути просто ганебно для ресторану який претендує на звання “Елітного”. Ми з дружиною вирішили відсваткувати річницю весілля, відвідавши LaRiva, а так як на дворі літо – столик був обраний на терасі. Не буду сперечатись обслуговування швидке і приємне, проте на скільки великим було наше здивування і обурення коли на свіженьку піцу зі стелі почав спускатись величезний ПАУК. Я не знаю чи це сприймається нормально адміністрацією закладу, але запрошення “Ревізору” потрібно надсилати одразу і тоді хай рівняни роблять власні висновки. Ладно з першим ми розібрались і вирішили пропустити цей прикрий інцедент та через якихось 30 хв. ще один почав свій спуск з даху літньої тераси. Звичайно ж після розрахунку ми повідомили про це персонал на, що отримали зрозумілу відповідь: “Це не наші павуки – вони з парку… ми ж біля водойми”.

    Вибачте, шановні!!! але таке ставлення до клієнтів є неприпустимим. Ніхто Вам не скаже ні слова якщо взяти звичайну щітку і побрибирати те все павутиння, що обплело стелю!!! І А на слова про те, що ресторан знаходиться біля водойми просто хочеться сказати – А ВИ ЧОГО ХОТІЛИ? ПОТРІБНО ДУМАТИ ХОЧ ІНКОЛИ ПРО ЛЮДЕЙ І ПЕРЕДБАЧИТИ ТАКУ СИТУАЦІЮ, тим більше, що літо вже закінчуєтсья і це, я впевнений, не перший випадок!

    Олександр
    • Олександре, шкода, що прикрий інцидент зіпсував вам настрій у такий день.
      Цілком згодна із тим, що павуки не дуже сприяють гарному проведенню часу 🙂
      Проте, не поділяю захоплення програмою “Ревізор”.
      По-перше, не люблю цокотуху-ведучу, а по-друге, вважаю, що деякі речі дуже перебільшені. В цілому (особисто для мене) програма НЕ об’єктивна. До того ж, якщо власник закладу харчування (готелю, мотелю, санаторію, кафе…) незалежно від свого статусу і прибутків НЕ культивує високого сервісу для клієнтів, то жоден “Ревізор” не примусить його це робити. Просто у нас звикли до якихось перевіряючих, контролюючих і т.д. органів, а робити щось добре просто тому, що “це добре і це потрібно робити” ніхто САМ не хоче.
      У будь-якому разі ви звернулися до персоналу і задекларували проблему. Сподіваюсь, що це матиме позитивний ефект. При нагоді перевірю 😉

  3. оооооой,я теж в захваті від цього закладу,кваліфікований та привітний персонал,кухня неперевершена,кожна страва-шедевр…..одним словом хочу ще ^_^

  4. Читала ночью и захотелось кушать)) цены отличные.

    Татьяна

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out / Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out / Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out / Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out / Змінити )

З’єднання з %s

%d блогерам подобається це: