Кафе “Інгул” /м. Миколаїв/   Leave a comment

Дорогою з Криму ми зупинилися в готельно-ресторанному комплексі “Інгул”, що знаходиться на об’їзній дорозі Миколаєва.

ТУТ сайт закладу, де можна побачити також різні світлини і переглянути розцінки.

У мене ж наразі тільки таке напівпідпільне фото інтер’єру

DSC_8114

Замовляли таке:

Бульйон з курки (12 грн.)

DSC_8111

Салат “Цезар” (22 грн.) – салат здивував присутністю грибів… дуже індивідуальний підхід

DSC_8106

Картоплю фрі (9 грн.) з курячою відбивною (15 грн.)

DSC_8117

Салат “Шопський” (19 грн.)

DSC_8108

Картопляне пюре (6 грн.) з курячим філе по-строгановськи (18 грн.)

DSC_8118

Солянку (18 грн.)

DSC_8109

Чалагач (32 грн.) – “підошва” свинини

DSC_8120

Картоплю фрі (9 грн.) з яєчнею і беконом (14 грн.)

DSC_8119

Каву “Еспрессо” (8 грн.)

DSC_8121

А тепер про враження і оцінку закладу.

– за роботу персоналу – 0 (не можу поставити навіть 0,5 бала, бо офіціантка не була особливо привітною, навіть більше того, – нам здалося, що то якийсь робот, тим більше, що в рахунку був зазначений її серійний службовий номер smile );

– за внутрішнє оформлення – 0,5 (оцінила так, бо дизайн кафе мені сподобався рівно до половини стін – гарні шпалери зовсім не поєднувалися з панелями “під дерево” і склом поверх скатертини на столах);

– за чистоту – 0,5 (змушена поставити таку оцінку, бо хоч посуд і стіл були чистими, але під час обіду ми зганяли мух, які літали в приміщенні кафе і сідали на тарілки);

– за відповідність ціни і якості – 1;

– за швидкість обслуговування – 1 (страви принесли дуже швидко, чим неабияк нас здивували);

– за смакові якості страв – 1 (усі приготовані страви були дуже смачними і це частково компенсувало негативне враження від обслуговування);

– за відповідність запиту і пропозиції – 0 (у наявності не було усіх страв, які ми хотіли замовити; наприклад, з 9 перших страв були тільки 3 – борщ, бульйон і солянка).

Загальна оцінка – 4 бали з 7 можливих.

Окремо не можу не згадати про момент, який нас досить потішив – на останній сторінці меню ми знайшли прейскурант на битий посуд. Може таке тепер часто практикується у закладах харчування, але мене це дуже здивувало. Я багато подорожую, у тому числі по роботі, і часто харчуюся поза домом. Тим не менше я раніше не зустрічала такого підходу.

Тобто, мене не дивують санкції за псування ресторанного майна, а дивує те, що у лоб кажуть, що якщо що, – то ви маєте заплатити стільки-то. Для мене це ознака рядового гинделика. Можна ж написати маленькими буквами внизу сторінки меню (чи в кінці книги), що “у випадку пошкодження посуду його вартість оплачується додатково, згідно з переліком”… чи щось у тому ж дусі. А тут цілий список: від фужера (розбити який коштує 20 грн.) до якогось овального блюда, яке оцінюють в 110 грн. Крім того є ще ціна за крадіжку столових приборів – 10 грн. за кожен.

Ми жартували, що це справжнісінький прейскурант на хуліганство. Вам одразу пропонують варіанти, і залишається тільки обрати, відповідно до своїх фінансових можливостей посмішка на 32 Але наразі прейскурант ще не повний, бо якщо вже іти до кінця, то треба ще вказати ціну за “вдарити офіціанта по писку, або обматюкати”, “на… в туалеті”, “побити акваріум” (ціна акваріума і риб окремо)… Словом, чого тільки не побачиш під час поїздок.

Якось особливо рекламувати цей заклад не буду. Але якщо їхатимете натщесерце поблизу Миколаєва, то сміливо заїжджайте – поїсте добре.

Advertisements

Posted 27.09.2011 by llevchenko in Ресторани

Tagged with

Залишити відповідь

Заповніть поля нижче або авторизуйтесь клікнувши по іконці

Лого WordPress.com

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис WordPress.com. Log Out / Змінити )

Twitter picture

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Twitter. Log Out / Змінити )

Facebook photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Facebook. Log Out / Змінити )

Google+ photo

Ви коментуєте, використовуючи свій обліковий запис Google+. Log Out / Змінити )

З’єднання з %s

%d блогерам подобається це: